Created with Sketch.

S4B, czyli Stajnia dla Biznesu

Jesteśmy organizacją pozarządową, wspierającą proces rewitalizacji Kompleksu Pałacowo-Parkowego w Siemianowicach Śląskich. To dzięki zaangażowaniu w tę piękną inwestycję wyspecjalizowaliśmy się w projektowaniu usług ze szczególnym uwzględnieniem obszarów rewitalizowanych. Takie były nasze początki… Pomysł na S4B powstał z naszych marzeń o rozwoju organizacji i chęci dzielenia się naszym bogatym doświadczeniem z środowiskiem biznesowym, które ma WPŁYW. Zapraszamy nie tylko do myślenia i kreacji innowacji społecznych, ale przede wszystkim ich wdrażania! Chociażby małymi krokami czy mikrokorektami, które potrafią zdziałać makroefekty.

Nasze zaproszenie dedykujemy wszystkim organizacjom, które chcą i czują, że mogą zrobić więcej nie tylko dla własnego otoczenia biznesowego, ale również dla środowiska i przyszłych pokoleń.

Jeżeli zainteresowała Cię tematyka projektowania społecznie odpowiedzialnych innowacji, stawiamy się do Twojej dyspozycji

Zespół STAJNI

Jeżeli chciałbyś poznać nas lepiej zapraszamy do poznania naszych działań na www.fundacjastajnia.pl i FB.

Anna Bielak-Dworska

Service Designer

Martyna Bielak

Service Designer